Om Elizabeth

Når du opdager,
at du er blevet ude af dig selv
og søger hjem til dig selv igen

Brug for hjælp?

Født i 1959
og bor på Frederiksberg


Elizabeth er

* fysioterapeut
* yogalærer
* mindfulnessinstruktør
* meditationsformidler
* supervisor
* psykoterapeut

medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF)

Certificeret meditationsformidler og mindfulness instruktør fra Skolen for Anvendt Meditation i Nørre Snede. En 3 årig uddannelse i mindfulness, empati og videregående meditation ved Jens-Erik Risom. Elizabeth modtager fortsat supervision og meditationsundervisning hos Jens-Erik Risom. Har selv en mangeårig praksis med yoga og meditation.

Kropsterapeutiske baggrund er Body Awareness Therapy (BBAT) for fysioterapeuter.

Psykoterapeutiske erfaring tager afsæt i 15 års ansættelse på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i Region Hovedstadens Psykiatri i Ambulatorium for Spiseforstyrrelser. På Stolpegård har Elizabeth især fordybet sig i systemisk narrativ psykoterapi. Hun har stor erfaring med og interesse for behandling af spiseforstyrrelser, angst, depression, stress og eksistentielle temaer. 

Hos Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade er hun underviser, supervisor og ansat som psykoterapeut og mindfulness instruktør. Elizabeths personlige vinkel på behandling og formidling er præget af åbenhjertig nænsomhed og empati.

Elizabeth er certificeret supervisor fra INPRAXIS i Helsingør.

Elizabeth har en 3 årig yogalæreruddannelse fra Integral Yoga hos Guni Martin, Kregme.

Siden 1986 har jeg arbejdet med mennesker ud fra en terapeutisk vinkel. Det er centralt for mig at skabe et rum, hvor åbenhed, tillid, empati og frihed giver mulighed for, at dine erkendelser og forandringsprocesser kan ske.

Disse forandringer sker i samspillet mellem dine og mine erfaringer og min faglige såvel som menneskelige forståelse.

Som underviser og psykoterapeut er det den enkeltes ressourcer og potentialer der er i fokus.