Om Elizabeth Heindorff

Om Elizabeth Heindorff

Jeg er født i 1959 og bor på Frederiksberg. Jeg er fysioterapeut, yogalærer, psykoterapeut og medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF), mindfulnessinstruktør, meditationsformidler og supervisor.

Jeg tilbyder:

Støtte til at genfinde og holde balancen i livet,

  • at opnå en venlig forståelse af kroppens ofte tydelige symbolsprog.
  • at opdage og slappe af overfor sindets vaner og vildveje.
  • at integrere hjertets medfødte kvaliteter i relation både til dig selv og til verden omkring os.

Når du opdager, at du er blevet ude af dig selv og søger hjem til dig selv igen.

Et udsnit af mine ansættelser, videreuddannelser og kurser:

Jeg er certificeret meditationsformidler og mindfulness instruktør fra Skolen for Anvendt Meditation i Nørre Snede. Herfra har jeg en 3årig uddannelse i mindfulness, empati og videregående meditation ved Jens-Erik Risom. Jeg modtager fortsat supervision og meditationsundervisning hos Jens-Erik Risom. Jeg har selv en mangeårig praksis med yoga og meditation.

Min kropsterapeutiske baggrund er Body Awareness Therapy (BBAT) for fysioterapeuter. Hos Kalmia Center mod Stress, Ved Slotshaven 3, 2820 Gentofte har jeg en BBAT-gruppe. Mindfulness- og meditationsgruppe er også hos Kalmia i Bernstorffsparken.

Min psykoterapeutiske erfaring tager afsæt i 15 års ansættelse på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i Region Hovedstadens Psykiatri i Ambulatorium for Spiseforstyrrelser. På Stolpegård har jeg især fordybet mig i systemisk narrativ psykoterapi. Jeg har stor erfaring med og interesse for behandling af spiseforstyrrelser, angst, depression, stress og eksistentielle temaer.  Jeg tilbyder terapi både individuelt og i gruppe. Hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade (LMS) er jeg underviser, supervisor og ansat som psykoterapeut og mindfulness instruktør. Min personlige vinkel på behandling og formidling er præget af åbenhjertig nænsomhed og empati.

Jeg er certificeret supervisor fra INPRAXIS i Helsingør.

Jeg har en 3årig yogalæreruddannelse fra Integral Yoga hos Guni Martin, Kregme.

 

Elizabeth Heindorff

Uddannet psykoterapeut, fysioterapeut og mindfullness instruktør.

Kontakt

Du kan ringe til mig på +45 2712 6299 eller skrive på Elizabethheindorff1@gmail.com

Forbind med mig på sociale medier

Copyright © All Rights Reserved.